Hamburgueseria a Sant Cugat del Vallès

hamburguesería a Sant Cugat del Vallès

Central Burg és la teva hamburgueseria de confiança a Sant Cugat del Vallès

Estem especialitzats en hamburgueses gourmet, tapes i amanides.

Vols tastar les autèntiques hamburgueses de carn de bou de Central Burg? Al nostre establiment trobaràs un gust genuí, una aroma irresistible i una àmplia varietat d'opcions. No esperis més i vine al nostre local, situat al carrer Manel Farrès, número 101 de Sant Cugat del Vallès.

Tots els ingredients de les nostres hamburgueses són de primera qualitat.

Vam Obrir les portes del nostre establiment l'any 2013 i des de llavors ens hem convertit en un dels restaurants de visita obligada a Sant Cugat per tots els amants de les hamburgueses ben fetes. El nostre principal valor és que utilitzem carn 100% de bou (de fet vam ser els primers de la zona a utilitzar aquest ingredient), que comprem directament a un productor de Burgos. A més a més, som nosaltres mateixos els que elaborem cadascuna de les hamburgueses, compostes tan sols per carn, pebre i sal. Aquesta forma de treballar ens permet garantir la qualitat del producte des de el principi al final.

La filosofia de la nostra hamburgueseria a Sant Cugat del Vallès no és una altra que oferir un producte de màxima qualitat al millor preu. Aquesta varietat, qualitat i gust ens permet rebre clients de totes les edats i condicions, des de joves que aposten per una hamburguesa gourmet fins a famílies senceres que vénen al nostre establiment per passar una estona agradable. Pels més grans, pels joves, pels més petits, a Central Burg tenim opcions per tots els gustos.

Tenim un equip molt professional

Gens del que fem seria possible sense l'excel·lent equip de treball que tenim. Actualment tenim un cuiner cap, un ajudant de cuina, un cap de sala i un ajudant de sala. A què esperes per venir a conèixer-nos? No esperis a que t'ho expliquin i vine a tastar les nostres exquisides hamburgueses... estem segurs que et xuclaràs els dits.

 

MAPA

CENTRAL BURG

La teva hamburgueseria a Sant Cugat del Vallès

  Calle Manel Farrès, 101,
Sant Cugat del Vallès , 08173, (Barcelona)

  93 328 59 50

  663 111 407